Huiselijk geweld – Open inschrijving

 300,00

Artikelnummer: N/B Categorie:

Beschrijving

Voor wie:
Deze training is bedoeld voor professionals en vrijwilligers die werken met de Meldcode Huiselijk Geweld of die opgeleid willen worden tot Aandachtsfunctionaris Huiselijk Geweld. De training kan in-company worden aangeboden en wordt afgestemd op specifieke leerbehoeften. Accreditatiepunten zijn beschikbaar. Daarnaast is deze training als lessenreeks beschikbaar voor studenten op verschillende onderwijsniveaus, van MBO tot universitair.

Voor iedereen die praktische tips en handvatten wil leren om huiselijk geweld te signaleren en het gesprek hierover aan te gaan, bieden wij ook open inschrijvingen aan.

Wanneer:
Kies uit een van de volgende data: 1 november, 6 december, van 10.00 tot 16.00 uur.

Wat en hoe:
In een kleine groep van maximaal 10 deelnemers leer je de stappen van de Meldcode Huiselijk Geweld en welke acties je binnen jouw rol moet ondernemen. De training is gevarieerd en uitdagend, met ruimte voor jouw eigen inbreng. Na afloop krijg je een naslagwerk en checklists mee, maar het belangrijkste is dat je met hernieuwd zelfvertrouwen naar huis gaat, klaar om dit pittige onderwerp bespreekbaar te maken.

Doel:
Het doel van deze training is om deelnemers in staat te stellen signalen van huiselijk geweld te herkennen en met zelfvertrouwen het gesprek over huiselijk geweld aan te gaan binnen hun specifieke rol.

Tijdsinvestering:
De training beslaat een periode van 6 uur, maar de impact ervan kan levens veranderen.

Disclaimer:
Jij kunt degene zijn die een bijdrage levert aan het doorbreken van de cirkel van huiselijk geweld. Samen kunnen we mensen de steun bieden die ze nodig hebben.

Extra informatie

Datum

1 november 2023, 6 december 2023